Line o Grabbarna tar nu en paus

Hej allesammans.

Som bandets sångerska så vill jag nu berätta någonting för er. 

Sedan en längre tid tillbaka så har jag haft en försämrad hälsa som i dagsläget tyvärr inte håller för ett turnerande liv.

Därav har vi i bandet nu beslutat att Line o Grabbarna kommer att ta en längre timeout.

Det har varit vemodigt och tungt att fatta beslutet att ta denna paus eftersom dansbandslivet har varit en så stor del av mitt liv i över tio års tid. Men när allt kommer omkring så måste min hälsa komma i första hand. 

Man vet förstås aldrig vad som händer i framtiden. En musiker är alltid musiker!

Vilken ära jag har haft som fått sjunga och spela tillsammans med så duktiga musiker. Vilken resa vi har gjort och vilka fina vänner man har fått! Det är en mäktig känsla.

Vi i bandet kommer verkligen att sakna vår publik. Tack till alla er för att ni följt oss och stöttat oss! Vi vill även tacka arrangörer, våra familjer och våra andra kolleger i branschen!

Vi ses säkert igen!

Alla bästa hälsningar från Line o Grabbarna

Nästa Spelning

Nyheter

 • Line o Grabbarna tar nu en paus

  2017-08-05

  Hej allesammans.Som bandets sångerska så vill jag nu berätta någonting för er. Sedan en längre tid tillbaka så har jag haft en försämrad hälsa som i dagsläget tyvärr inte håller för ett turnerande liv.Därav har vi i bandet nu beslutat att Line o...

  Läs mer...

 • Medlemsbyte i LINE O GRABBARNA

  2017-01-20

  Joakim 'Jocke' Jönsson kliver nu av bandet och vi vill därför önska stort lycka till med dina framtida projekt och tack för tiden tillsammans i LINE O GRABBARNA!-På trummor välkomnar vi nu en god vän och tidigare kollega vid namn Jimmy Stjärna!

  Läs mer...